STYLING

Het komt zo vaak voor. Heb je net een nieuwe leuke stoel gekocht omdat je dacht dat je huis daar behoefte aan had maar bij thuiskomst blijkt dat 'ie eigenlijk nergens echt goed tot zijn recht komt. Wees gerust; je bent absoluut niet de enige. 

 

Inrichten lijkt soms wel een vak. Moet je ervoor gestudeerd hebben? Tsja, kan maar hoeft niet per sé. Wat je wel moet hebben is affiniteit en vooral een hoop passie. Passie voor meubels en accessoires, kleuren, stoffen en andere materialen. Gelukkig beschikt Vivian hierover. Door haar jarenlange ervaringen weet zij vaak net de juiste touch te maken om te komen tot een verbluffend eindresultaat.

Deze expertise zetten we graag in om jou te helpen met je uitdagingen op het gebied van styling, Wil je een keer kennismaken en informeren wat we voor je kunnen betekenen? Neem gerust eens contact op en we komen bij je langs.

Uiteraard geheel vrijblijvend, Kost je hooguit een kop koffie (of 2), 

iets lekkers voor erbij nemen wij dan wel mee. 

PHOTOGRAPHY

Een beeld zegt meer dan 1.000 woorden. Dat weten we allemaal. Maar wist je ook dat een goed beeld net zoveel waarde heeft als 1.8 miljoen woorden?

Dat beeld goed vangen is een uitdaging die Dave graag aangaat. Met oog voor strakke rechte lijnen en een eigen frisse stijl weet hij jouw eigen paleis(je) te vereeuwigen, op een zo natuurlijk mogelijke manier, met jouw zichtbare persoonlijke touch. Neem gerust eens vrijblijvend contact op als je op zoek bent.